overons-grid-post-img-1

HET BESTE BETON VOOR ELK PROJECT

U wil het meeste uit uw project halen.  Uw doel is onze missie!

Dankzij ons uitgebreide aanbod hulpstoffen en mortels kunnen al onze klanten rekenen op een oplossing op maat. Betoncentrales- en fabrieken, aannemers of bouwhandels vertrouwen stuk voor stuk op de kwaliteit en prestaties van onze producten, die steeds aangepast worden aan hun specifieke behoeften.

overons-grid-post-img-2

ONZE SERVICE: GERICHT EN FLEXIBEL

Ons team zet dagelijks alles op alles om u de beste service te bezorgen. Van de keuze van producten tot de verwerking ervan op de werf: bij elke stap van het proces kunt u rekenen op de technische knowhow en gerichte hulp van onze mensen.

Krijgt u een last-minute aanvraag binnen waardoor u snel moet schakelen? Geen enkel probleem voor ons, integendeel. Dankzij onze korte beslissingslijnen, centrale geografische positie en flexibiliteit kunnen we steeds een snelle levering verzekeren. De meeste producten houden we bovendien voortdurend in voorraad. Indien gewenst kunt u zo uw bestelling zelfs onmiddellijk afhalen.

INNOVATIEVE PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

Goed, beter, best: met Demula gaan we graag tot het uiterste voor uw beton. In onze hightech laboratoria werken onze betontechnologen en laboranten nauwgezet aan de vernieuwing en verbetering van onze hulpstoffen. Op elk moment staan daarbij de behoeften van onze klanten centraal en is onze blik steeds op de toekomst gericht.

Onze doorgedreven betrokkenheid en interesse laten ons bovendien toe om steeds met u mee te denken. Voor uw specifieke eisen of vragen zoeken we steeds de gepaste oplossing.  Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Demula lid van FIPAH

Demula is lid van FIPAH, de federatie voor invoerders en producenten van hulpstoffen. Sinds  1980 behartigt FIPAH de gemeenschappelijke belangen van de hulpstofindustrie. Tegelijk fungeert ze als representatieve gesprekspartner voor de sector en regelgevende instanties.

FIPAH zet sterk in op de verdere ontwikkeling van het segment. Door toe te treden tot de EFCA (European Federation of Concrete Admixtures) kunnen de meest recente evoluties op Europees niveau gevolgd worden. Ook de ontplooiing op de markt van de curing compounds, ontkistingsmiddelen en andere toevoegsels voor beton wordt nauwgezet gevolgd.

Demula valt in de prijzen!

Op de Concrete Day in Anderlecht hebben Pieter Caerels en Iben Delameilleure (KU Leuven, campus Gent) de studieprijs van de Belgische BetonGroepering (BBG) ontvangen voor hun eindwerk over het ‘Mengselontwerp van ultra-high performance (fibre reinforced) concrete’. Demula ondersteunde en volgde hun project nauwgezet mee op. Dat de studenten nu in de prijzen vallen, maakt ons natuurlijk erg trots op de toekomstige generatie. Tegelijk doet het ons uitkijken naar nieuwe thesisaanvragen, waarvoor we zoals elk jaar met veel plezier onze kennis en labo’s ter beschikking stellen!

KWALITEITSGARANTIE

Bij Demula waken we sterk over de kwaliteit van ons gamma. Al onze producten ondergaan strenge controles en zijn veelal gecertificeerd. Ontdek ze hieronder meteen!

Menu